BLOKPIL

 

GRATIS VERZENDING VAN BLOKPIL!

 

Heb je een deadline of  voor een lange periode geconcentreerd aan het werk zijn?
De braincaps van
 
BLOKPIL
 bestaan uit alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten en maken het mogelijk om jou optimaal en effectief te laten presteren. Van cafeïne en taurine houdende drankjes krijg je misschien wel een energieke boost, maar zorgt dit er echt voor dat je gefocust aan de slag gaat?

Daar onderscheiden de braincaps van BLOKPIL zich in! Het doel van BLOKPIL is om je mentale energie te verhogen en je concentratie te vergroten. 

Wij hebben een formule samengesteld, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de concentratie verbeteren, het geheugen  en je hersenen gezond houden. Tevens zorgen deze capsules ervoor dat andere activiteiten binnen je hersenen ook extra bevorderd worden. 

Concentratie en Geheugen!

Foto icoon hersenen concentratie

 

BLOKPIL is een samenstelling van 7 ingrediënten met elk zijn eigen contributie om de werking van de mentale capaciteiten te verbeteren: 

Geheugen: leren, codering, opslag, testen afnemen
Prestaties: concentratie, snelheid, verwerking

Mindset: stemmingsbalans, stressbestendig, ontspanning, creativiteit, motivatie

De ingrediënten van deze braincaps formuleren samen een concentratiepil en zorgen ervoor dat je hersenen 30-45 minuten na inname in een mentale optimale staat bent.
Met als resultaat om zo efficiënt en gefocust mogelijk te kunnen doorwerken.


100% Natuurlijk!

Icoon natuurlijk blaadje

Alle componenten uit de BLOKPIL samenstelling zijn van 100% natuurlijke basis. De formule van deze braincaps zijn in samenwerking met een voedingstechnoloog en een biochemicus ontwikkeld. Tevens voldoen alle ingrediënten aan de strenge eisen van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit).


Wetenschappelijk aangetoond!

Icoon vergrootglas

Alle ingrediënten uit BLOKPIL zijn wetenschappelijk onderzocht. Uit verschillende studies is aangetoond dat de werkzame stoffen van deze concentratie pil je mentale prestaties optimaliseren.

Icoon BLOKPIL product bestellen

GRATIS VERZENDING VAN BLOKPIL!

Verpakking voorkant concentratiepillen