FAQ

Icoon BLOKPIL product bestellen
Wat is BLOKPIL?
BLOKPIL is een voedingssupplement die jou in staat stelt om alles uit jezelf te halen en zo efficiënt mogelijk te zijn. Het doel van BLOPIL is om je meer mentale energie te geven, je concentratie te verbeteren, maar ook om andere belangrijke functies van je hersenen extra te ondersteunen. Zoete energiedrankjes met cafeïne geven je misschien wel een boost in energie, maar hoe kun je na een energiedrankje nu echt gefocust werken? Dat is het verschil dat BLOKPIL kan maken. Wij hebben een aantal ingrediënten gecombineerd, waarvan klinisch bewezen is dat ze het concentratievermogen verbeteren, het geheugen verbeteren en je hersenen gezond houden.

Hoe kan ik veilig en snel betalen?  
BLOKPIL biedt op dit moment de volgende betalingen:IDEAL, Creditcard of Paypal.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Voor bestellingen gemaakt op werkdagen vóór 16:00, proberen we de bestelling nog dezelfde dag per post te versturen. Bestellingen na 16:00 worden de volgende dag verstuurd. Bij BLOKPIL trachten we er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Mocht je na 2 dagen nog steeds niets hebben ontvangen, maar dan naar info@blokpil.nl

Mag ik BLOKPIL retourneren?
Bij BLOKPIL bieden we jou de niet goed, geld terug garantie binnen 30 dagen na aankoop. Informeer bij  info@blokpil.nl hoe je BLOKPIL kunt terugsturen en jij vervolgens je geld retour kunt krijgen.

Hoe werkt BLOKPIL?
BLOKPIL gebruikt alleen wetenschappelijk onderzoek gesteunde concentratie verhogende ingrediënten die meerdere zenuwbanen in de hersenen ondersteunen. Door het leveren van deze multi-tasking brain boosters op basis van klinische bewezen doseringen bevordert BLOKPIL concentratie, geheugen en mentale energie. De ingrediënten hebben natuurlijk op elke persoon een andere uitwerking. De een merkt een hogere concentratieverbetering dan de ander.

Hoe neem ik BLOKPIL in?
Voor het beste concentratie effect neem je BLOKPIL een half uur voordat je je focus nodig hebt. Bijvoorbeeld als je gaat studeren of je hebt voor je werk je concentratie hard nodig om optimaal te kunnen presteren.

Hoe snel merk ik de werking van BLOKPIL?
Na inname zul je na 30 tot 45 minuten de eerste effecten merken. Natuurlijk kan het bij de een sneller gaan dan bij een ander. De werking zal tussen 4-6 uur aanhouden.

Wat is de maximale dosering van BLOKPIL?
We raden om per keer niet meer dan 2 capsules per keer te nemen. Mocht je gevoelig zijn voor cafeïne begin dat eerst met 1. We raden aan om niet meer dan 4 capsules per etmaal (24 uur) in te nemen.

Is BLOKPIL verslavend?
Alle ingrediënten uit de BLOKPIL formule zijn op 100% natuurlijke basis en hebben allen geen verslavende eigenschappen.

Is BLOKPIL schadelijk voor mijn gezondheid?
Alle ingrediënten uit de BLOKPIL zijn goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en hebben geen schadelijke gevolgen voor je gezondheid.

Mag ik de BLOKPIL combineren met andere medicatie?
Raadpleeg je arts voordat je BLOKPIL wilt combineren met je eigen medicatie. Laat van tevoren je arts BLOKPIL’s ingrediëntenlijst zien. Dit kan vooral van belang zijn als je gezondheidsproblemen hebt of medicatie inneemt zoals bloedverdunners, MAO remmers of SSRI’s (seretonineheropnameremmers). Interacties zijn altijd mogelijk, zelfs met BLOKPIL. Vergeet ook niet dat deze BLOKPIL website niet is bedoeld als vervanging voor overleg met je arts. Deze website geeft ook geen medisch advies of een poging tot het stellen van een diagnose. Behandeling van een ziekte dient alleen onder leiding van een professioneel arts te worden gedaan.

Icoon BLOKPIL product bestellen