Studeerpil BLOKPIL

GRATIS VERZENDING VAN BLOKPIL!
Studeerpil voor optimale concentratie? De voordelen van BLOKPIL 

BLOKPIL kan jou de extra concentratie boost geven die je nodig hebt om een deadline te halen of te blokken voor een examen. Hieronder zetten we de voordelen op een rijtje zodat je meer te weten komt over deze studeerpil van BLOKPIL.

natuurlijk studeerpil blaadje

100% op basis van natuurlijk ingrediënten

Hoewel synthetische pillen (bij. Ritalin of amfetamine) een opvallende onmiddellijke impact kunnen hebben zijn er ook vragen over hun duurzaamheid voor langdurig gebruik en de algehele gezondheid. Naast het feit dat ze verslavend zijn kunnen ze de volgende vervelende bijwerkingen met zich meebrengen: slapeloosheid, hartkloppingen, angsten, trillen en nog veel meer. 

Wanneer het goed wordt gedaan bieden natuurlijke supplementen onmiddellijke voordelen, terwijl het ook de gezondheid op lange termijn stimuleert. Bovendien is er geen mentale crash, geen depressieve toestand en geen verlangen om de rest van de dag op te laden.

studeerpil vergrootglas

Wetenschappelijk aangetoond

Om de juiste studeerpil te ontwikkelen hebben wij met een biochemicus de beste formule gevonden voor optimale concentratie en focus. De formule is samengesteld op basis van wetenschappelijke onderzoeken die hebben aangetoond dat de ingrediënten verschillende werkzame functies hebben op de algehele cognitie. Hieronder staan alle componenten van de BLOKPIL en wat voor impact het heeft op jouw hersenen.

L-Theanine: vermindert stress, kalmerende werking
Guarana extract: geeft energieboost, verhoogt concentratie
Bacopa Monnieri: vermindert stress, verbetert werkgeheugen
Rhodiola Rosea: verhoogt energie
Panax Ginseng: verbetert humeur, verhoogt energie
N-acetyl L-tyrosine: verhoogt concentratie, vermindert stress
Vitamine B6 (p-5-p): verhoogt energie, vermindert stress

Meer weten over de ingrediënten van deze studeerpil? Klik hier

Icoon-hersenen-concentratie
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Gelatine is een populaire stof voor voedsel en geneesmiddelen, waaronder pil capsules. Gelatine wordt echter verkregen uit verschillende dierlijke bijproducten, waardoor het niet geschikt is voor vegetariërs en veganisten. De studeerpil capsules van BLOKPIL zijn vrij van dierlijke bijproducten, waardoor ze  geschikt zijn zowel voor vegetariërs als voor veganisten. Hierdoor zijn ze ideaal voor bijna elke klant, ongeacht allergie of dieet.

Handige verpakking

Vanwege het handige formaat van de verpakking kun je deze studeerpil makkelijk bestellen en overal mee naartoe nemen, naar huis, naar school of naar kantoor. Verpakking voorkant concentratiepillenIcoon BLOKPIL product bestellen

GRATIS VERZENDING VAN BLOKPIL!

PAST DOOR BRIEVENBUS!